Madam X : můj nechvalně známý život - Manning, Kate (Knižní klub, 2015)
Milostný román, rodinná sága i obraz bouřlivého politického klimatu ve viktoriánské době. Skandální příběh Axie Muldoonové, dcery chudých irských vystěhovalců, která se stala neobyčejně úspěšnou porodní bábou.