Chytrá a sexy - Shalvis, Jill, 1963- (Ikar, 2015)
Noah Fisher se po osudové tragédii, při níž mu zahynula milovaná osoba, zapřisáhl, že se už nebude vázat a nikoho dalšího si již tak blízko k tělu nepustí. Brání se velkým citům a především dalším zklamáním. Aby si pročistil hlavu, rozhodne se odjet na hory a vskrytu doufá, že na něj čeká i něco víc než jen obří zasněžené svahy a dobře vychlazené pivo. Proti nějakému nezávaznému románku by rozhodně nic nenamítal. A to ještě netuší, jaké žhavé dobrodružství ho na cestě za odpočinkem čeká. Plány mu totiž zhatí Bailey Sinclairová, neuvěřitelně přitažlivá kráska, která se tak snadno neopouští, a vdova po jednom z nejváženějších klientů Sky High, letecké společnosti, jíž je Noah spolumajitelem a kterou si právě Bailey vyhlédla pro realizaci svého nebezpečného plánu.