Špaček v porcelánu, aneb, Etiketa, vole! - Špaček, Ladislav, 1949- (Mladá fronta, 2011)
Univerzální rádce pro děti a mládež: v knize najdete vše, co potřebujete, abyste elegantně a s přehledem zvládli každodenní i výjimečné situace. Vtipná knížka odborníka na slušné chování s množstvím názorných ilustrací.