Barbie. (Barbie, 2012)
Barbie se představí v roli Tori, veselé princezny z království Meribella. Když do království přicestuje její oblíbená zpěvačka Keira, obě dívky zjišťují, že mají mnoho společného, včetně tajemného kouzla, díky kterému mohou být k nerozeznání podobné.