Na vlásku - Disney, Walt, 1901-1966 (Pokladnice pohádek, 2012)
V opuštěné věži žije překrásná Locika, kterou tam uvěznila zlá čarodějnice Gothel. Bohatstvím Lociky jsou její neobyčejně dlouhé zlaté vlasy, které mají kouzelnou moc. Tyto vlasy udržují Gothel věčně mladou a krásnou.