Péťa je zamilovaný - Brenckert, Eva (Albatros, 2013)
Péťa pospíchá do školy. Vymyslel novou hru a chce si ji s Emilkou a Eliášem zahrát. Ale když přijde do školy, je všechno jinak, než si představoval. Najednou se mu ve škole vůbec nechce být...