Záhada v kině - Widmark, Martin, 1961- (Detektivní kancelář Lasse & Maja, 2013)
Kdo unáší psy ve Valleby? Majitelé psů jsou zoufalí, neznámý pachatel po nich navíc žádá tisíce korun výkupného. Jinak bude zle! Lasse a Maja na nic nečekají a vydávají se po stopě zločinu.