Záhada v novinách - Widmark, Martin, 1961- (Detektivní kancelář Lasse & Maja, 2013)
Vallebský zpravodaj je náhle plný podivných zpráv o obyvatelích městečka. Kdo je asi šíří? Případu se ujímají Lasse a Maja.