Pekelná kuchyně - Deaver, Jeffery, 1950- (Domino, 2011)
John Pellam, vyhledavač filmových exteriérů a dokumentarista, chce natočit film o svérázné newyorské čtvrti s názvem Hell's Kitchen, Pekelná kuchyně. Sbírá autentické vzpomínky zdejších pamětníků - lidí, jako je například Ettie Washingtonová, všeobecně považovaná za živoucí kroniku zdejší čtvrti. Když však její dům lehne popelem, Pellam pochopí, že kdosi by radši nechal minulost spát.