Nulté číslo - Eco, Umberto, 1932-2016 (Argo, 2015)
Ztroskotaný nájemný spisovatel dostane nabídku šéfovat deníku Zítřek; zároveň má o přípravě jeho zkušebních nultých čísel napsat knihu, v níž odhalí zákulisí současných masových médií: manipulace, úplatky, vydírání. Zaplete se přitom do šíleného příběhu, v němž hraje roli mrtvola lži-Mussoliniho, Rudé brigády, černé košile, atentát na papeže Jana Pavla I., CIA, nejrůznější mafie a houfy spiklenců.