Řeky Londýna - Aaronovitch, Ben, 1964- (Fantastika, 2015)
Městská fantasy vypráví příběh policejního zelenáče Petera Granta. Ten se díky výpovědi z místa činu, kterou získal od ducha, stává učněm vrchního inspektora Nightingalea, posledního čaroděje Anglie.