Scotland Yard - Grecian, Alex, 1969- (Argo, 2015)
Londýn 1889. Hrůzovláda Jacka Rozparovače zrovna skončila, ale další éra nepochopitelného násilí právě začíná. Nově založený tým vyšetřovatelů vražd musí čelit útoku do vlastních řad - v kufru na nádraží se najde zohavené tělo inspektora Littlea a nastává závod s časem.