Stav obležení - Sattarvandi, Hassan Loo, 1975- (Fleet, 2015)
Děj se odehrává během čtyřiadvaceti hodin života patnáctiletého Caspiana. Obyčejný školní den završí v rozhodujíci konfrontaci s násilnou životní realitou katastrofa.