Sny utkané sluncem - Blackmore, Deirdre Joan (Alpress, 2015)
Emma odjíždí do Austrálie s příslibem výhodného sňatku s mužem, o kterém toho moc neví a s nímž se nikdy nesetkala. Jenže naděje jsou bohužel klamné a Emma si po nevyhnutelných zásnubách stále bolestněji uvědomuje, že pouta nemusí být ukována jen ze železa. Když se pak zamiluje do mladého trestance, zdá se, že její osud je zpečetěn.