Čemu se smála Adina Mandlová? - Suchý, Ondřej, 1945- (Ikar, 2015)
Jaká vlastně byla Adina Mandlová, obdivovaná i zatracovaná prvorepubliková filmová hvězda, a proč své memoáry, vydané ve spolupráci s Josefem Škvoreckým, nazvala Dneska už se tomu směju?