Vyhněte se chybám v účetnictví : rady, řešení, praktické příklady - Dušek, Jiří, 1971- (Účetnictví a daně, 2014)
Praktická publikace na 112 názorných přehledech podává návod a rady, jak předejít chybám v účetnictví.