Chraň nás od zlého : [podle skutečných případů Ralpha Sarchieho, seržanta NYPD] - Sarchie, Ralph, 1962- (Noxi, 2014)
Ralph Sarchie pracuje jako policista v 46. newyorském okrsku v jižním Bronxu. Kromě toho se ale zabývá i tajemnem, jak tomu sám říká. Vyšetřuje případy démonické posedlosti a asistuje při exorcismu, při vymítání nejhoršího - a nejnebezpečnějšího - nepřítele lidstva. V této knize zobrazuje neuvěřitelné skutečné zločiny a případy nelidského zla, které nebyly nikdy vyřešeny, objasněny ani pochopeny.