Odvážná a sexy - Shalvis, Jill, 1963- (Ikar, 2015)
Shayne, pilot a spolumajitel aerolinek Sky High, si umí užívat svobodného života bez závazků. Je zvyklý jen na občasný krátký flirt, vážnější vztahy mu nic neříkají. Až do doby, než se na večírku své zámožné klientky poprvé setká s její dcerou Dani. K Shayneovi se již doneslo, že je Dani černá ovce rodiny, a možná o to víc ho vášnivě nezávislá mladá žena, která odmítá matčino bohatství, okouzlí. Od ostatních dívek na večírku se nápadně liší svou neohrabaností, rozpaky a současně i neskrývanou touhou poznat se blíž právě se Shaynem.