Stříbrné dobrodružství - Petiška, Eduard, 1924-1987 (Knižní klub, 2015)
Bertík si nic nepřeje víc než kamaráda, kluka, jako je on. Maminka, tatínek ani babička na něj nemají čas, pořád mají na práci něco důležitějšího. K Bertíkovu překvapení se náhle objeví Robin, který přichází ze stříbrného oblaku, na němž přebývají všechna přání.