Tvé překrásné já - Palahniuk, Chuck, 1962- (Světová knihovna (Odeon), 2015)
Penny Harriganová je obyčejná holka z amerického zapadákova, která sice může říct, že má flek v advokátní firmě na Manhattanu, nicméně hlavní náplní její práce je nosit kafe a rovnat židle. Nikdy by si ani ve snu nepředstavovala, že jednou večer bude sedět v superluxusní restauraci s multimiliardářem Linusem Maxwellem. Ale nejen to. Vzápětí se s ním ocitá v Paříži, kde ji zasvětí do tajných zákoutí ženské smyslnosti, předvede jí - za pomoci různých intimních pomůcek - sedmé nebe rozkoše. Penny však záhy pochopí, že se stala testovacím objektem finální fáze nových erotických pomůcek, které mají změnit "ženské chápání světa".