Vedlejší pokoje - Menšík, Radovan, 1986- (Knižní klub, 2015)
Próza mladého autora je mozaikou situací, v nichž se v jednu chvíli ocitnou obyvatelé několika pokojů venkovského penzionu. Díky přitažlivé vypravěčské linii se záhy dozvíme, že to, co vypadalo jako simultánní mikropříběhy cizích lidí, je ve skutečnosti setkáním týchž postav v různých fázích života. Magický příběh ze současnosti jako pokus o "filozofický román". Vítězná kniha 20. ročníku Literární ceny Knižního klubu.