Král bez srdce - Cartland, Barbara, 1901-2000 (Baronetka, 2015)
Když lord Rupert Brooke a jeho žena zahynou při nehodě, jejich jediné dítě, Titania, musí žít s rodinou svého strýce. Vévoda ze Starbrooke však svému bratrovi nikdy neodpustil, pro jakou se rozhodl manželku, a ani Titanii nepovažuje za dostatečně vznešenou, aby mohla žít v rodině Starbrookeových. Ve svém domě ji sice trpí, ve skutečnosti je však Titania spíš komornou své sestřenice Sophie.