Letní dům s bazénem - Koch, Herman, 1953- (Barrister & Principal, 2015)
Rodinný doktor Marc Schlosser udělal chybu. Jeden z jeho pacientů, slavný herec Ralph Meier, zřejmě následkem toho zemřel. Doktora teď čeká kárná komise, která má posoudit závažnost jeho pochybení, ale hlavu si s tím příliš neláme. Nevyřídil si Marc jen účty za to, že Ralph projevoval přehnaný zájem o jeho krásnou manželku Caroline?