Setba minulosti - Andrews, V. C. 1923-1986 (MOBA, 2015)
Chris a Cathy se po letech vracejí do starého rodinného sídla, kde prožili nejkrutější období svého života. Jejich mladší syn Bart, který dal požárem zcela zničený Foxworth Hall znovu postavit, zdědil nejen obrovský majetek, ale bohužel i povahu svého praděda Malcolma Naela Foxwortha, nelítostného a krutého vládce.