Herečka - Váňová, Magda, 1954- (Šulc - Švarc, 2015)
Román vtáhne čtenáře do vzrušujícího života slavné herečky Žofie Beladové. Neobyčejný příběh má zvláštní kouzlo v tom, že se rozvíjí z docela obyčejných životních souvislostí, a vše, co Žofie dokázala, připomíná dobrodružné hledání pokladů. Největší našla v lidech, které si oblíbila nebo je milovala, ale mnohokrát se v nich i zklamala.