Zapomenutý pokoj - Child, Lincoln, 1957- (BB/art, 2015)
"Záhadolog" Jeremy Logan se už řadu let specializuje na vyšetřování jevů, na které jsou exaktní vědecké postupy krátké. Tentokrát jej povolají na novoanglické pobřeží v Newportu v Rhode Islandu. V Luxu, tamním elitním think tanku, spáchal za strašlivých okolností sebevraždu přední vědec - když se předtím začal chovat nevypočitatelně a agresivně a zjevně trpěl psychickými problémy. Logana, který zde před lety sám působil, pozve ředitel Olafson, aby celou záležitost diskrétně prozkoumal. V rozlehlém starobylém sídle organizace na břehu moře totiž už nějakou dobu dochází i k dalším znepokojivým jevům..