Hotel Ritz : život, smrt a zrada v nejslavnějším pařížském hotelu na Place Vendome - Mazzeo, Tilar J. (Metafora, 2015)
Hotel, pod jehož střechou se snoubilo hrdinství se zradou, jiskřily diamanty, bujely intriky.