Zack - Kallentoft, Mons, 1968- (Host, 2015)
Někdo brutálně zavraždil čtyři Asiatky z masážního salonu v Södermalmu ve Stockholmu, zatímco pátá žena je nalezena u Söderské nemocnice s vážnými zraněními. Stopy na jejím těle nasvědčují tomu, že byla napadena zvířaty. Zack Herry je chlapík z předměstí, který má slibně nakročeno mezi nejlepší kriminalisty stockholmské policie. Po nocích však vymetá kluby a šňupe kokain s lidmi, které by měl ve skutečnosti zatýkat. Ví, že mu to nebude procházet věčně, ale nedokáže přestat.