Dalila - De Jong, Eleanor (BB/art, 2013)
Síla učinila ze Samsona legendu. Ale vůči Dalile byl bezmocný. Žádoucí, svéhlavou a lehkomyslnou Dalilu už nebaví žít nudným životem zdrženlivé panny. Chce víc, a když dostane lákavou nabídku, nedokáže odmítnout. Jenže úkol, který ji čeká, nebude snadný.