Druhý syn - Söderberg, Alexander, 1970- (Host, 2015)
Mafiánský boss Héctor Guzmán zůstává po divoké přestřelce v kómatu a jeho impérium se pomalu rozpadá. Bývalá zdravotní sestra a Héctorova spřízněná duše Sophie Brinkmannová se najednou ocitá sama mezi jeho lidmi a stává se pěšákem ve hře, v níž nemá loajalita žádné místo. Je vydána napospas světu zrady, násilí a bezedného zla.