Krvaví havrani - Scarrow, Simon, 1962- (BB/art, 2015)
Římská říše již téměř deset let bojuje o nadvládu na Británií. Nelítostný odpor vedený ke všemu odhodlaným vůdcem místních vzbouřených kmenů Caratacem již připravil legie a jejich muže o mnoho sil. Do provincie se nyní po letech vracejí dva nejodvážnější a nejvěrnějších vojáci - prefekt Cato a centurion Macro - aby legiím pomohli při jejich tažení.