O krok pozadu - Mankell, Henning, 1948-2015 (Krimi román Host, 2015)
Wallander, jenž se vzpamatovává z otcovy smrti a zároveň čelí vlastnímu zhoršujícímu se zdraví, stopuje vraha. Jeho jediným vodítkem je obrázek ženy, kterou, jak se zdá, ve Švédsku nikdo nezná. Někde se pohybuje bezohledný vrah a Wallander je v pátrání po něm stále o krok pozadu.