Outdoor - dobrodružství v přírodě : napětí, hry a tajné triky - Hrdličková, Ivana; Malinovský, Vít, 1965- (Svojtka & Co., 2015)
Osvoj si rady, tipy a triky, které ti pomohou nejen přebývat v přírodě, ale i porozumět jejím tajným znamením. Prožij si své outdoorové dobrodružství!