Temnoústí. - Hegarty, Shane, 1974- (Víkend, 2015)
Příšery zvané Legendi vtrhli do našeho světa. Hranice mezi světem lidí a příšer je tak tenká, že se zrůdy mohou dostávat do světa lidí. A pak přicházejí ke slovu lovci Legendů, strážci lidského světa. Jejich nadpřirozené schopnosti se dědí z generace na generaci. Ochrání nás poslední lovec Legendů, dvanáctiletý Finn?