Úlovek - Stevens, Taylor (Knižní klub, 2015)
S krví na rukou a duší zatíženou vinou prchá Vanessa Michael Munroeová do Džibuti, aby se tam na čas ukryla před ne zrovna legální minulostí. Bývalá elitní lovkyně informací teď pracuje pro místní námořní bezpečnostní tým a snaží se vyhnout jakémukoliv konfliktu. Daří se jí to do chvíle, než ji šéf přinutí nastoupit jako člen ochranky na loď směřující do Keni.