Nemám co ztratit - Buckingham, Royce, 1966- (Klokan (Alpress), 2015)
Poté co lékaři Camovi sdělili, že mu zbývá jen rok života, přijme nabídku přidat se k utajené skupině, která s využitím experimentálního přípravku pomáhá zachraňovat svět. Jenže ve výcvikovém táboře pojme podezření: ostatní parťáci nevypadají vůbec nemocní, navíc ho začne pronásledovat záhadná dívka z džungle, která tvrdí, že patřila k loňské skupině.