Samotář - Dawson, Mark, 1973- (Klokan (Alpress), 2015)
John Milton, zatrpklý profesionální zabiják a nejnebezpečnější agent zvláštní skupiny, se rozhodl, že se zabíjením končí. Jenže z této organizace nikdy nikdo živý neodešel. Milton toto pravidlo ignoruje. Rázem je z něj nejhledanější uprchlík, ale i anonymní samotář, ovládající smrtelně nebezpečné dovednosti. Svou kůži nehodlá dát lacino.