Pohádky do postýlky pro malé nezbedníky - Disney, Walt, 1901-1966 (Disney - Pixar, 2015)
Pohodlně se zachumlejte pod peřinu a vydejte se s námi do kouzelné říše známých příběhů! V této knize pohádek do postýlky si můžete přečíst o tom, jak Blesk s Burákem strašili traktory, o nové hře, kterou pro ostatní hračky vymyslel Woody, a o malé rybce Nemovi, která se dostala do zajetí, a o jejím cestě za svobodou.