Pohádky do postýlky pro malé princezny - Disney, Walt, 1901-1966 (Disney - Princezna, 2015)
Pohodlně se zachumlejte pod peřinu a vydejte se s námi na návštěvu do kouzelné říše známých příběhů! V této knize pohádek do postýlky si můžete přečíst o Růženčině pyžamové oslavě, o Arielině dobrodružství ve světě lidí, o Bambiho výpravě s kamarády po zimní krajině nebo o tom, co se v noci zdá Sněhurce a sedmi trpaslíkům.