První knížka o sexu pro holky a kluky - Martín, Arturo (Sun, 2015)
Příběh jedné rodiny, na jejímž příkladu se kniha snaží osvětlit dětské pochybnosti a odpovědět na všechny otázky, které by se mohly zrodit v dětské hlavě ve vztahu k sexualitě.