Vražda v lázních Skalka - Pospíšilová, Jarmila, 1965- (Původní česká detektivka, 2013)
Blíží se letní prázdniny a v nedaleké Skalce před několika týdny zahájili lázeňskou sezonu. Marie to má z Kapliček jen nějakých deset kilometrů, a když z novinového článku zjistí, co všechno lázně nabízejí, nechá se zlákat k návštěvě.