Panamský krejčí - Le Carré, John, 1931- (Mladá fronta, 2011)
Děj románu je zasazen do současné Panamy. Harry Pendel je majitelem krejčovské firmy, jejímiž dveřmi procházejí všichni, kteří ve Střední Americe něco znamenají. Záhadný a požitkářský Andrew Osnard je špion pocházející z Etonu. Jeho tajná mise má dva hlavní cíle - pozorně sledovat politická jednání ohledně převzetí panamského kanálu Američany a zároveň získat pro sebe pohádkové jmění. A Osnard ví o Pendelovi víc než Pendel sám o sobě...