Boj o lásku - Stínil, Luděk, 1975- (Akcent, 2014)
Michal a Cyril jsou nerozluční přátelé. Teď je ale čeká několik společných dní, kdy bude jejich přátelství podrobeno těžké zkoušce - Cyril totiž Michala požádá, aby se vydali za jeho dívkou Veronikou, jež ho znenadání opustila. Michal se, ač nerad, nechá přemluvit. Nemůže tušit, že na ně čeká několik perných dní. Své milostné problémy totiž musí řešit nejen Cyril, ale nečekaně i Michal.