Příběhy domu - Březinová, Taťana, 1946- (Akcent, 2013)
Do nenápadného domu se nastěhuje student Olda. Chce se tak odloučit od své rodiny, namočené do korupční aféry, od otce, který "uměl" vydělat peníze. Do jeho života vstoupí Renata, sousedka v domě a novinářka, a to nejen tím, že se náhodou dostane ke kauze Oldova otce...