Smrt zpívající ryby - Kuťák, Jaroslav, 1956- (Původní česká detektivka, 2013)
Titul knihy vychází z cikánského přísloví. Žena, která nebyla nikdy svému muži nevěrná, je zpívající ryba. Na malebném ostrůvku, v cukrově bílém domku, uprostřed rozlehlého soukromého jezera v Alpách je nalezena mrtvola mladé ženy