101 věcí, které bychom měli vědět o lidském těle - Jovanovičová, Hana (Sun, 2015)
S knihou se vydáme na vzrušující cestu lidským tělem, které je tím nejdokonalejším strojem, jaký známe. Poznej, jak fungují důležité orgány a jak probíhají vitální procesy, jako jsou pohyby, trávení nebo reprodukce. Seznam se s těmi nejzajímavějšími údaji, které doprovázejí detailní ilustrace a zajímavosti.