101 věcí, které bychom měli vědet o koních - Jovanovičová, Hana (Sun, 2015)
Tato kniha je celá věnovaná koním. Dozvíš se spoustu zajímavostí o jejich úloze v dějinách, o jejich vztahu k člověku, o jejich práci a nenahraditelné úloze v chovu dobytka. Zkrátka získáš zde veškeré informace o těchto neobyčejných zvířatech doprovázené pěknými obrázky a kuriozitami.