Dobrodružství Toma Sawyera = The Adventures of Tom Sawyera dvojjazyčné čtení česko-anglické - Twain, Mark, 1835-1910 (Sun, 2015)
Světově proslulý příběh kamarádů Toma Sawyera a Huckleberryho Finna je klasickým, oblíbeným dobrodružstvím čtenářů mnoha generací. Kniha přináší příběh ve zkrácené verzi se souběžným anglickým textem.