Dobrodružství Sherlocka Holmese = The Adventures of Sherlock Holmes : - Doyle, Arthur Conan, Sir, 1859-1930 (Sun, 2015)
Veškerou práci Conana Doyla zastínil úspěch Dobrodružství Sherloska Holmese, která byla vydávána po částech v časopise Strand od roku 1891 a později shromážděna do knihy obsahující 12 dobrodružství. Kniha obsahuje zkrácené příběhy se souběžným textem v angličtině.