Robinson Crusoe = Robinson Crusoe - Defoe, Daniel, asi 1661-1731 (Sun, 2015)
Známá kniha anglického spisovatele o námořníkovi z Yorku, který ztroskotá na pustém ostrově a po dlouhá léta zde musí bojovat o základní potřeby svým důvtipem a s pomocí věrného přítele, domorodce Pátka. Kniha přináší zkrácenou verzi příběhu se souběžným anglickým textem.